Wallbox Laadpaal | #1 in Laadpalen | Laadpaal Outlet (2023)

Een Wallbox laadpaal kopen? Dat doet u bij Laadpaal Outlet. Op deze pagina vindt u al onze Wallboxen, oftewel: alle laadpalen die op de muur geplaatst kunnen worden. Wij verkopen laadpalen van diverse toonaangevende merken, zoals Wallbox, Zappi, Alfen NewMotion en meer. Lees snel verder!

Wat is een Wallbox laadpaal?

Wallbox is de benaming van een laadpaal die aan de muur bevestigd kan worden. Daarnaast kan Wallbox verwijzen naar het gelijknamige bedrijf dat compacte laadpalen produceert voor aan de muur. Deze Wallboxen onderscheiden zich door het verbeterende gebruiksgemak (voornamelijk bij thuisgebruik) en hightech toepassingen. Hierdoor maakt Wallbox elektrisch laden even laagdrempeliger als tanken. Daarnaast heeft een Wallbox als voordeel dat het niet te veel ruimte in beslag neemt en verscholen ligt bij de muur. Een standaard laadpaal is nadrukkelijk aanwezig in het straatbeeld, een Wallbox daarentegen is compact en daarmee juist subtiel.

Wallbox online bestellen bij Laadpaal Outlet

Bekijk de Wallbox laadpalen in ons assortiment en bestel de Wallbox laadpaal die het beste bij uw situatie past. Kiest u bijvoorbeeld een 1 fase of 3 fase aansluiting en voor welk merk gaat u? Klik op een product voor meer informatie. Voor 17.00 uur een bestelling plaatsen, is vandaag nog verzonden. Wanneer u bij Outlet Laadpaal een laadpaal bestelt, krijgt u maar liefst 2 jaar garantie. Bovendien kunnen wij de installatie van de laadpaal voor u verzorgen. Wij geven de complete service als het gaat omlaadpaal installatie.

Uw elektrische auto opladen

U heeft eindelijk de stap gemaakt: een elektrische auto aangeschaft. Nu alleen nog maar een oplader om te zorgen dat uw Volkswagen, Tesla, BMW, KIA, Volvo of welk ander merk elektrische auto dan ook thuis kan opladen. Het is verstandig om een goede afweging te maken tussen een Wallbox laadpaal of vrijstaande laadpaal. Dus wilt u liever de lader aan de muur hangen of een paal plaatsen? Hierbij zijn een aantal zaken belangrijk, waaronder: de ruimte op het terrein, afstand tot meterkast en hoeveel elektrische auto’s u bezit (nu of in de toekomst).

(Video) How to loosen a stuck cable - Easee FAQ

Wallbox laadpaal bij u thuis

Beschikt u thuis over eigen grond? Dan bent u volkomen vrij in de keuze die u maakt als het om een laadstation voor de elektrische auto gaat. Dit geldt ook als u een eigen bedrijf heeft en daar een oplaadpunt wilt creëren voor collega’s en klanten die elektrisch rijden. Let dan wel op dat u bijvoorbeeld een model neemt waar automatisch facturen mogelijk is. Bij bedrijven wordt vaker gekozen voor montage op een paal bij parkeerplaatsen, maar dat is niet altijd mogelijk gezien de ruimte. Het is vaak ook een kwestie van de locatie van uw meterkast ten opzichte van de parkeerplaats. Moet u bijvoorbeeld meerdere muren door? Dan is een omleiding buitenom, en daarmee vaak een paal, wellicht handiger.

Wat verstandiger is, heeft dus te maken met de beschikbare ruimte die u kan reserveren voor delaadpaal thuisheeft. De meeste mensen vinden eenWallbox aan de wandfraaier dan een laadpaal. Maar dat is uiteraard ook een kwestie van smaak. Naast Wallboxen kunt u bij ons ook terecht voorlosse laadpalen.

Invloed op uw keuze

Denk alvast na over de toekomst: zal er ooit een tweede elektrische auto bijkomen? Dit kan namelijk invloed hebben op het feit of u een Wallbox laadpaal of losse laadpaal kiest. Voldoende stof om over na te denken voor u een definitief besluit neemt. In alle gevallen is het goed om eerst uw licht eens op te steken bij een specialist in laadsystemen voor elektrische auto’s.

Advies van een expert

Op basis van expertise en ervaring kan de expert u als geen ander bijpraten over de voor- en nadelen van de laadpaal en wandmontage in uw situatie. Overigens adviseren wij om een enkele lader te nemen, zelfs als u twee auto's zou hebben. De kans dat u tegelijk twee auto's thuis moet opladen, is relatief klein. Hoe vaak moet u op dit moment tanken met uw benzine auto? De huidige auto's hebben allemaal een lange range. Waarbij u meestal ook niet elke dag moet bijladen. Vraag direct advies via onzeofferte pagina.

(Video) Wallbox Pulsar Plus // Home EV Charger Installation // 2022 Hyundai Tucson

Wallbox zet zich internationaal in

Om de manier waarop mensen elektriciteit verbruiken te veranderen zet Wallbox zich internationaal in. De innovatieve slimme oplaadsystemen beheren de communicatie tussen het voertuig en de oplader via eenvoudig te gebruiken toepassingen. Technologie gecombineerd met een mooie lay-out, in een handig te gebruiken product. De Wallboxen Wallbox Pulsar en Wallbox Pulsar Plus zijn ontwikkeld om een verbazingwekkend compacte, krachtige slimme lader voor uw elektrische auto te bieden. De Pulsar lijn is ideaal voor routinegebruik in het huishouden. Zijn kleine formaat en eenvoudige ontwerp passen in elke garage, en de vele functies van de myWallbox app maken het gebruik nog eenvoudiger.

Met een wallbox kunt u uw elektrische auto opladen vanuit uw eigen huis

Met een wallbox kunt u profiteren van snel en efficiënt opladen. De bestuurder van een elektrisch voertuig profiteert van sneller en veiliger opladen en van meer comfort. Ook profiteert u van meer veiligheid bij het opladen. De voordelen van een wallbox gaan verder dan alleen maar snel opladen. Veiligheid is namelijk een ander groot voordeel; de lader garandeert namelijk bescherming tegen elektrische ontladingen door spanningspieken tijdens het gehele laadproces te voorkomen, om zo het vermogen van de stroom te reguleren.

Een wallbox voorkomt storingen veroorzaakt door energiepieken

Energiepieken in het netwerk? Daar hebben Wallboxen een oplossing voor. Hiermee worden de batterijen van de auto’s dus optimaal beschermd. Aangezien de standaard stopcontacten en kabels niet ontworpen zijn om gedurende langere perioden 2,3 kW te leveren, betekent investeren in een Wallbox laadpaal ook investeren in de veiligheid van uw elektrische infrastructuur.

De oververhitting van het elektrische systeem van het voertuig kan vermeden worden met een Wallbox. De beste EV laders om thuis op te laden zijn Wallboxen. Als u kiest voor een Wallbox laadpaal, kunt u geld besparen door uw elektrische auto thuis op te laden op het meest kosteneffectieve moment van de dag. Langzaam laden verlengt de bruikbare levensduur van de batterij van uw voertuig.

(Video) How to Set Up Level 2 Charging at Home With Qmerit | BMW Genius How-to

Slim opladen is de oplossing voor dergelijke problemen

Het is een techniek om het opladen van EV's op intelligente wijze te regelen om overbelasting of instabiliteit van het net te voorkomen. Met slim opladen kunnen de auto, de leverancier van het nutsbedrijf en de exploitant van het oplaadsysteem communiceren en zo het opladen verbeteren door kanalen voor datacommunicatie te creëren. Slim opladen zal dus nodig zijn om ervoor te zorgen dat de invoering van EV's een soepele overgang is.

Zelf een Wallbox installeren of laten doen?

U kunt een Wallbox zelf installeren, echter kleven er gevaarlijke aspecten aan. Zo dient u verstand te hebben van elektra. Daarnaast draait de klus om veel precisie en nauwkeurigheid. Veel verstandiger is het om de laadpaal bij u thuis te laten installeren door een professionele installateur. Onze installateurs hebben jarenlange ervaring met elektra en het installeren van de palen uit ons assortiment. Wij weten raad met iedere situatie.

De laadpaal installatie vindt als volgt plaats:

  • We dragen zorg voor een juiste meterkast inclusief aardlekautomaat.
  • Vervolgens trekken we kabels en maten we gaten voor de kabels.
  • De hangen de laadpaal op en zorgen dat hij perfect werkt.
  • Ten slotte nemen we samen de werking van de paal met u door. Voordat u het weet kunt u al laden!

Een Wallbox laadpaal kopen en installeren

Het installeren van wallboxen en oplaadpalen is noodzakelijk. Overal in Nederland installeert de professionele installateur van Laadpaal Outlet laadpalen. Dit garandeert een vakkundige installatie en, wat misschien nog belangrijker is, dat u een servicepartner heeft die altijd beschikbaar is om u te helpen in geval van een probleem. Heeft u iemand in uw regio die u daarbij kan helpen, of bent u zelf installateur, handig, en elektrisch onderlegd? Het oplaadpunt kan dan natuurlijk ook gekocht worden zonder installatie.

(Video) Instructionvideo EV Reel departure (english)

Wat zijn de installatiekosten?

Wat kost een laadpaal installatie bij u thuis precies? Er komeninstallatiekostenbij kijken, dat is zeker. De vuistregel hierbij geldt: hoe verder de laadpaal bij de meterkast vandaan geplaatst wordt, hoe hoger de installatiekosten zijn. Daarnaast heeft het plaatsen van de voedingskabel veel invloed op de prijs van de installatie. Vraag eenvrijblijvende offertebij ons aan voor een persoonlijke prijsopgave.

Zakelijk Wallboxen kopen bij Laadpaal-Outlet

Overweegt u een laadstation als bedrijf aan te schaffen voor uw klanten of personeel dat in elektrische voertuigen rijdt? Bij de aankoop van een Wallbox laadpaal zijn er een aantal factoren die meespelen zoals belastingvoordelen en verschillende specificaties voor commerciële oplaadstations.

Er zijn veel belastingvoordelen verbonden aan commerciële oplaadstations en oplaadstations voor bedrijven. Let er bij de aankoop op dat u informeert naar de mogelijke belastingvoordelen. Een Wallbox laadpaal voor commercieel gebruik dient aan andere normen te voldoen dan die voor persoonlijk gebruik. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de voordelen van Wallbox laadpalen en laadstations voor zakelijk gebruik.

(Video) How to Disassemble a 16A 1 Fase Ev Charger Wallmount Electric Vehicle Charging Station Evse Wallbox

Laadstations voor uw organisatie

Investeren in laadstations als bedrijf is een verstandige zet als u klanten of personeel die in elektrische voertuigen rijden tegemoet wilt komen. U kunt bijvoorbeeld profiteren van belastingvoordelen. Er zijn een aantal overwegingen die u moet maken als u op zoek bent naar een laadstation voor uw bedrijf. Op zoek naar een aanbieder en informatiebron op het gebied van laadstations? Laadpaal-Outlet helpt u graag opweg.

Een Wallbox aanschaffen als bedrijf

Het is waarschijnlijk dat u oplaadstations voor uw personeel moet voorzien, als u een bedrijf bezit of runt. Maar wat voor soort laadstation heeft u nodig? Houdt eerst rekening met het aantal laadstations dat u nodig zult hebben. Een laadpaal met meerdere stopcontacten is noodzakelijk als uw personeelsbestand omvangrijk is. Beslis vervolgens of u een offline of online laadstation wilt. Hoewel ze minder duur zijn, kunnen offline laadstations niet gecontroleerd worden op gebruikspatronen. Online laadstations kosten extra, maar ze omvatten een dashboard waarop te zien is wie en wanneer aan het laden is.

Bestel direct een Wallbox laadpaal

Op zoek naar een Wallbox laadpaal van de merken Wallbox, Zappi of Alfen NewMotion? Die vindt u bij Laadpaal Outlet. Bekijk de Wallboxen en plaats een bestelling in onze webshop. Mocht u meer informatie willen inwinnen over het installeren van de laadpaal bij u thuis, kunt u gerust contact met ons opnemen. U mag ons een e-mail sturen via[emailprotected], we geven altijd binnen 24 uur antwoord op uw vraag. Wenst u direct contact? Bel dan naar036 203 4007en spreek met een van onze deskundige medewerkers.

Videos

1. MaxiCharger | DLB Demonstration Video - Dynamic Load Balancing
(Autel Energy Europe)
2. Install EASEE ONE electric vehicle charge point
(Mark The Sparky Allison)
3. setting OCPP
(Hongjiali New Energy)
4. Tesla Wall Connector Install
(Alex Espinosa)
5. MENNEKES PowerTOP® Xtra: beleef de CEEvolutie!
(Stagobel)
6. Besen 40 amp Adjustable EV charger with travel box
(Steambrite)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Corie Satterfield

Last Updated: 02/18/2023

Views: 5883

Rating: 4.1 / 5 (62 voted)

Reviews: 85% of readers found this page helpful

Author information

Name: Corie Satterfield

Birthday: 1992-08-19

Address: 850 Benjamin Bridge, Dickinsonchester, CO 68572-0542

Phone: +26813599986666

Job: Sales Manager

Hobby: Table tennis, Soapmaking, Flower arranging, amateur radio, Rock climbing, scrapbook, Horseback riding

Introduction: My name is Corie Satterfield, I am a fancy, perfect, spotless, quaint, fantastic, funny, lucky person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.